Επίσκεψη του Γυμνασίου Πάτμου στο Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών

Στις 8 Απριλίου 2014 οι μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου Πάτμου επεσκέφθησαν την πόλη των Πατρών και το Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών. Στο σχολείο τους συνόδευσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος.

Τους μαθητές και τους καθηγητές του Γυμνασίου της Πάτμου υπεδέχθη ο Δ/ντής κ. Ιωάννης Κόττορος, ο οποίος ωμίλησε ιδιαίτερα συγκινημένος αφού κατάγεται από την Πάτμο, ο Δ/ντής της Εκκλησιαστικής Εστίας Πατρών Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γερβάσιος Παρακεντές, οι Καθηγητές και οι Μαθητές.

Τα παιδιά συνόδευαν η Διευθύντρια του Σχολείου κα Χρυσάνθη Δελημάρου, φιλόλογος, ο Ιερεύς π. Γεώργιος Λούπος, Θεολόγος και η κα Αικατερίνη Σπίρτου, φιλόλογος. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου και στη συνέχεια και τα δύο σχολεία παρευρέθησαν στη τράπεζα του σχολείου όπου παρετέθη γεύμα.

Στο γεύμα μίλησε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος εξέφρασε την χαρά του γι΄αυτή την επίσκεψη και τη συνάντηση των δύο Σχολείων, ο Δ/ντής του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών και η Διευθύντρια του Γυμνασίου Πάτμου.

Τα παιδιά από την Πάτμο τραγούδησαν και χόρεψαν, παραδοσιακά τραγούδια.